ДЕВИЦА (23. VIII – 22. IX)

Вторник, 16 јули 2024

Денес е ден за разоткривање интриги на работа. Смиреноста и доброто разбирање на врските ќе ви дадат предност. Партнерот не е задоволен, очекувајте љубоморни испади, па бидете внимателни, советува дневниот хороскоп. Можна е помала драма во семејството, сè решавате со леснотија. Проверете го притисокот.