ШКОРПИЈА (23. X – 21. XI)

Среда, 17 јули 2024

Денеска Скорпиите ќе ги постигнат посакуваните цели со поддршка од пријателите. Планирате патување со пријателите, но бидете подготвени за поголеми трошоци. На работа ве очекува унапредување. Хонорарците ги анализираат старите врски, се обидуваат да сфатат што тргнало наопаку. Можни тензични главоболки, според дневниот хороскоп.