18+Популарно

Време е да се запрашаме зашто Бјанка Ценсори воопшто носи алишта..

Жената на Канје Вест, Бјанка Ценсори повторно е во центарот на вниманието. Овој пат на модната недела во Парис, таа одлучи да отиде речиси скроз гола. Дали е ова висока мода?

За модната недела во Парис, Канје и Бјанка беа излезени на прошетка, но овој пат наместо горниот дел од телото да и голо, таа одлучила да е гола од половината надоле.

Како што гледате, овој пат Бјанка одлучи да експонира сè што може. Таа носи проѕирни хулахопки, и буквално ништо друго под нив. Пиштол гола како што би рекле нашите.

Секако дека на Канје не му е гајле, па дури изгледа среќен со гардеробата на Бјанка, за разлика од нејзините родители кои веќе јавно кажаа дека не знаат што се случува со нејзината ќерка.

Канје и Бјанка сеуште патуваат низ Европа каде што Канје го промовира својот нов албум откако го сретнаа проблеми со организирање во САД. Во Европа сфати дека е многу подобро прифатен.