18+

(18+) Ова е Императорката Ели и ние мислиме дека е прекрасна

Ели Мае, или “Императорката Ели”, или ако повеќе милувате латиница “Ellie The Empress” е ТикТок ѕвезда и инфлуенсерка.

На својот профил “ellietheempress” има повеќе од 500.000 следбеници, а на Твитер таа бројка оди до 320.000.

Повеќе за нејзината кариера можете да си побарате на интеренет, а ние само ќе ве загрееме со неколку фотографии и видеа.

А ако имате пари за фрлање, линкот што го барате ви е ТУКА!