18+

(18+) Ова е Џесика Гојкочеа и тоа е доволно да го знаете

Добро, може и да додадеме нешто. Џесика е родена во Барселона, Шпанија. Таа е модел, инфлуенсер, претприемач, а како што може да се види на “Google”, има и профилче на “IMDB”, што значи дека се појавила во некое филмче.

Сепак, овој пат ќе се посветиме само нејзината кариера како модел. Таа изгледа неверојатно, девојка му е на поранешниот играч на Барса, Марк Бартра и има нејзина компанија.

Тоа е накратко за Џесика. Повеќе во приложените фотографии и видеа.

https://www.tiktok.com/@goicoechea/video/7324428959771348256?_r=1&_t=8jKCjPwh9Mc&social_sharing=1