Автомобили

Автомобили

Прецизните Германци измериле: Колку гориво трошите ако возите со вклучена клима

Германскиот Автомобилски Клуб (ADAC) спроведе мерења за тоа колку употребата на клима уред во автомобилот влијае на потрошувачката на гориво.

Прочитај повеќе