Бизнис

БизнисПопуларно

Бизнисменот Чедо Радомировиќ им подлегна на повредите! Беше пројаден кај село Орман

Чедо Радомировиќ, познат и како Чедо Радо, починал во болница откако бил пронајден повреден кај селото Орман. Во околу 19

Прочитај повеќе
Бизнис

Да живеевте во овие градови, ќе ја заработувавте највисоката просечна плата во светот

Градовите во Швајцарија и САД се најдобри градови за живеење според просечна плата. Цуг, Швајцарија Со просечна плата од 7.389

Прочитај повеќе
БизнисТехнологија

Објавен просечен коефициент на интелигенција за секоја земја, еве како рангираме

Се чини дека просечниот коефициент на интелигенција е генерално повисок во Источна Азија Просечните резултати на коефициентот на интелигенција за

Прочитај повеќе
Бизнис

Европската комисија повторно му се заканува на Фејсбук поради управувањето со личните податоци

Европската комисија, извршната власт на Европската унија, во понеделникот ги објави своите прелиминарни наоди дека моделот на рекламирање „плати или

Прочитај повеќе
БизнисПопуларно

Кажа дека ќе има светска криза во 2008, а сега предвидува нова за во 2026: „Ќе биде најлоша досега“

Следната светска економска криза ќе се случи во 2026 година и ќе биде најлоша во историјата, тврди британскиот писател, економист

Прочитај повеќе