Животни

Животни

Страшна исповед на човек кој беше голтнат од грбав кит! „Беше тотален мрак, си помислив, тоа е тоа, вака ќе умрам!“

Американецот Мајкл Пакард го привлече вниманието на светските медиуми во 2021 година кога заврши во устата на огромен грбав кит

Прочитај повеќе